Katoenenmondkapjes.com is een product van SNOODS.

Katoenenmondkapjes.com

Het voorjaar van 2020 is er een, die iedereen zich heel lang zal herinneren en die de geschiedenisboeken gaat halen.
De wereld werd geconfronteerd met COVID-19, een virus dat iedereen in zijn greep heeft.

Wat heeft dit met Katoenenmondkapjes.com te maken?
In Nederland verschenen in de winkels al heel snel 'made in China' mondkapjes, met een pasvorm die niet altijd op onze westerse hoofden paste. In eerste instantie geloofden wij er niet in dat het in Nederland bijna een gewoonte zou gaan worden om mondkapjes te dragen in openbare gelegenheden. Maar nadat de regering het verplicht stelde om vanaf 1 juli in alle openbaar vervoer in Nederland een mondkapje te dragen ziet het er nu, begin oktober, naar uit dat deze verplichting nog veel verder gaat. Door de zeer snel oplopende lijn in besmettingen, lijkt het er op dat het mondkapje buitenshuis en op middelbare scholen een must gaat worden.

Hierom hebben wij de handen ineen geslagen met een nederlandse confectieproducent om een goedzittend mondkapje te ontwikkelen dat lang meegaat. Wij hebben gekozen voor een fijne 100% katoenen stof, een neusbeugel aan de bovenkant om te zorgen dat het mondkapje op zijn plaats blijft zitten en goed afsluit en elastiek dat je zelf op maat knoopt zodat het zo min mogelijk irriteerd achter de oren. Neusbeugel en elastiek zijn bovendien te vervangen zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Wij snappen best dat een wegwerpmondkapje af en toe handig is... maar de sprongen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt in het minderen van de afvalstroom worden wel erg teniet gedaan op deze manier.

Bij ons geen kapjes met rode lippen, snorharen, rookworsten of andere afbeeldingen maar ruim 30 uni kleuren met elastiek dat bijpassend is zodat er bij iedere outfit een passende kleur is. Onze stof heeft de R.I.V.M. thuistest glansrijk doorstaan, de kaars die we uit probeerden te blazen met een mondkapje op gaf geen enkele reactie.

Geeft een mondkapje van Katoenenmondkapjes.com 100% bescherming?
Nee, 100% beschermd ben je alleen als je totaal in quarantaine gaat en met niemand contact hebt...
Het helpt om het virus minder te verspreiden als de 1,5 meter afstand onderling niet te doen is. 

Ons assortiment mondkapjes

Mondkapjes heren

Mondkapjes heren

Mondkapjes dames

Mondkapjes dames

Mondkapjes jeugd

© 2020 - 2022 Katoenenmondkapjes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel