Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Katoenenmondkapjes.com aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Mondkapjes van Katoenenmondkapjes.com zijn géén medisch hulpmiddel en bieden geen totale bescherming tegen virussen of bacterieën. Bij juist gebruik zullen ze u net wat extra bescherming geven in situaties waar de 1,5 meter afstand niet te handhaven is. 

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Jacqueline van der Fits of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gekregen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Jacqueline van der Fits

© 2020 - 2022 Katoenenmondkapjes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel