In Nederland verschenen in de winkels al heel snel 'made in China' mondkapjes, met een pasvorm die niet altijd op onze westerse hoofden paste. In eerste instantie geloofden wij er niet in dat het in Nederland bijna een gewoonte zou gaan worden om mondkapjes te dragen in openbare gelegenheden. Maar nadat de regering het verplicht stelde om vanaf 1 juli in alle openbaar vervoer in Nederland een mondkapje te dragen ziet het er nu, begin oktober, naar uit dat deze verplichting nog veel verder gaat. Door de zeer snel oplopende lijn in besmettingen, lijkt het er op dat het mondkapje buitenshuis en op middelbare scholen een must gaat worden.

Hierom hebben wij de handen ineen geslagen met een nederlandse confectieproducent om een goedzittend mondkapje te ontwikkelen dat lang meegaat.

Wasbare mondkapjes

Wij hebben gekozen voor een fijne 100% katoenen stof, een neusbeugel aan de bovenkant om te zorgen dat het mondkapje op zijn plaats blijft zitten en goed afsluit. En elastiek dat je zelf op maat knoopt, zodat het zo min mogelijk irriteert achter de oren. De neusbeugel en het elastiek zijn bovendien te vervangen zonder dat er een naaimachine aan te pas komt.

De mondkapjes zijn keer op keer te gebruiken en wasbaar op 60ºC. De mondkapjes hebben een dubbele laag stof en sluiten bij juist gebruik goed af.

Uiteraard komen de mondkapjes van Katoenenmondkapjes.com de R.I.V.M. thuistest glansrijk door.

Wasbare mondkapjes

Duurzaamheid

Wij snappen best dat een wegwerpmondkapje af en toe handig is... maar de sprongen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt in het minderen van de afvalstroom worden wel erg teniet gedaan op deze manier.

Waarom een mondkapje van Katoenenmondkapjes.com?

Tulp  wij hebben een geïntegreerde aluminium neusbeugel voor een goede afsluiting aan de bovenkant
Tulp  zelf op maat verstelbare elastieke lussen bij de oren voor een goede afsluiting aan de zijkant
Tulp  een ronde onderkant, voor goede afsluiting om de kin
Tulp  en... omdat wij een oerhollands bedrijf zijn kan elk mondkapje met oranje elastiek geleverd worden

© 2020 - 2022 Katoenenmondkapjes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel